Farmer Fritter – 900 g pose
Placer Fritterne på bagepladen, vend dem i lidt olie og drys med salt. Bages i forvarmet ovn ved 230 grader i ca. 25 minutter, til de er møre og gyldne. Vend Fritterne under tilberedningen. Spis dem til alt det du kan lide eller som snack med en lækker dip – velbekomme.
Posen indeholder 900 g Farmer Fritter pakket i beskyttende atmosfære. Fritterne er friskskårne af Danske kartofler og sorten er Gale.
Køb dem i Føtex, Bilka og Netto.
Farmer Fritter – 700 g pose
Placer Fritterne på bagepladen, vend dem i lidt olie og drys med salt. Bages i forvarmet ovn ved 230 grader i ca. 25 minutter, til de er møre og gyldne. Vend Fritterne under tilberedningen – velbekomme.
Posen indeholder 700 g Farmer Fritter pakket i beskyttende atmosfære. Fritterne er af Danske kartofler og sorten er Gale.
Køb dem i Meny, Spar, Min købmand og Let-køb.
Økologiske Små Danske raspede kartofler – 700 g spand
Lækre som ovn-kartofler, på panden elle på grillen. Tør kartoflerne, vend dem i lidt olie og krydderier. De steges eller grilles til de er møre og gyldenbrune – velbekomme.
De kan også koges i gryde. Bring vandet i kog – tilsæt salt, lidt sukker og de nye kartofler. Kog i ca. 16 minutter. Hæld vandet fra og lad kartoflerne stå i ca. 5 minutter før de serveres – velbekomme.
Spanden indeholder 700 g Økologiske Danske raspede kartofler – konserveret i rent koldt vand.
Køb dem i Føtex og Bilka.
Små Danske grydeklare kartofler – 700 g spand
Tilbered kartoflerne i gryde. Bring vandet i kog – tilsæt salt, lidt sukker og de grydeklare kartofler. Kog i ca. 16 minutter. Hæld vandet fra og lad kartoflerne stå i ca. 5 minutter før de serveres – velbekomme.
De små kartofler er også lækre på grillen, på panden eller som ovn-kartofler. Tør kartoflerne, vend dem i lidt olie og krydderirier. De grilles eller steges til de er møre og gyldenbrune – velbekomme.
Spanden indeholder 700 g Danske grydeklare kartofler – konserveret i rent koldt vand.
Køb dem i Føtex og Bilka.
Små Danske skrællede kartofler – 660 g spand
Tilbered kartoflerne i gryde. Bring vandet i kog – tilsæt salt, lidt sukker og de grydeklare kartofler. Kog i ca. 16 minutter. Hæld vandet fra og lad kartoflerne stå i ca. 5 minutter før de serveres – velbekomme.
De små kartofler er også lækre på grillen, på panden eller som ovn-kartofler. Tør kartoflerne, vend dem i lidt olie og krydderirier. De grilles eller steges til de er møre og gyldenbrune – velbekomme.
Spanden indeholder 660 g Danske skrællede kartofler – konserveret i rent koldt vand.
Køb dem i Meny, Spar, Min købmand og Let-køb.